Skip to content

HOE HET WERKT

1. Kopen

Geef BeautyCadeau als cadeau of verwen jezelf!

2. Locatie zoeken

Vind hier een locatie om jouw BeautyCadeau uit te geven.

3. genieten

Gebruik BeautyCadeau van wellness tot cosmetica.

KOPEN

Op zoek naar het perfecte cadeau? Met BeautyCadeau kan je niet missen! Met een aanbod van meer dan 1.500 locaties, van spa tot make-up geeft BeautyCadeau een ruime keuze voor een heerlijk verwen of relaxt moment binnen of buitenshuis. Kies zelf een waarde tussen €5 – €150 en bestel jouw BeautyCadeau op giftcardstore.nl. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer gebruikt te worden. De ontvanger kan dus meerdere keren van BeautyCadeau genieten!

KOPEN


Op zoek naar het perfecte cadeau? Met BeautyCadeau kan je niet missen! Met een aanbod van meer dan 600 locaties, van spa tot make-up geeft BeautyCadeau een ruime keuze voor een heerlijk verwen of relaxt moment binnen of buitenshuis. Kies zelf een waarde tussen 5 en 150 euro en bestel jouw BeautyCadeau op giftcardstore.nl. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer gebruikt te worden. De ontvanger kan dus meerdere keren van BeautyCadeau genieten!

LOCATIE ZOEKEN


Gebruik maken van jouw BeautyCadeau bij jou in de buurt? Hier vind je de deelnemende locaties. Zoek op postcode, plaatsnaam of locatie. 

GEBRUIKEN

Kies je voor een wellnessbehandeling of een saunabezoek?
Maak vooraf telefonisch een afspraak bij de gekozen locatie en laat weten dat je gebruik wil maken van BeautyCadeau of kies ervoor om jouw BeautyCadeau uit te geven aan een product bij ICI PARIS XLRituals, The Body Shop, Pafumado, KIKO of Boozyshop.
BeautyCadeau is standaard 2 jaar geldig na aankoop, tenzij specifiek anders vermeld.

GEBRUIKEN