Skip to content

City Clinics

City Clinics #1 injectable kliniek in Nederland

Wij zijn er om rimpels te laten verdwijnen, maar met behoud van een natuurlijke uitstraling. Al onze injectable behandeling worden verricht door een cosmetisch arts. Jaarlijks worden er meer dan 250.000 Botox en filler behandelingen verricht bij City Clinics, waarbij je altijd een Natural Look Garantie krijgt.

Gratis gezichtsanalyse en nacontrole
We willen Botox en filler behandelingen voor iedereen bereikbaar maken. Daarom krijg je van ons een gezichtsanalyse en nacontrole, inclusief een lekker kopje koffie of thee voorafgaand aan je behandeling. Wij garanderen de beste injectable behandelingen met alleen A-merk producten door cosmetische artsen en tegen scherpe prijzen.

Welke rimpels worden behandeld met Botox?
Naarmate de huid door veroudering elasticiteit verliest, worden rimpels blijvend zichtbaar. Een Botox behandeling biedt dan uitkomst omdat het een spierontspanner is. Rimpelzones die voor een Botox behandeling in aanmerking komen zijn: voorhoofdsrimpel, fronsrimpels, kraaienpootjes en oksels.

Welke rimpels worden behandeld met fillers?
Na je 30e neemt de natuurlijke hoeveelheid hyaluronzuur af, waardoor de huid minder vocht vasthoudt. Tijdelijke fillers herstellen het natuurlijke volume en vervagen rimpels. Filler behandelingen: lippen, rokerslijntjes, marionetlijnen, wang- en kijklijnvolume, traangoot en neuslippenplooi.

Daarnaast bieden wij huidverbetering met Profhilo en RRS Eyes behandelingen.

Voor meer informatie kijk je op www.cityclinics.nl