Skip to content

Thermen resorts

Thermen Resorts

Ontspanning, een unieke beleving en nieuwe energie. Wij gunnen het iedereen. Even opladen, weg van de drukte van alledag. Ontspannen en herstellen, in een andere wereld. Díe plek vind je bij Thermen Resorts; de vier mooiste resorts van Nederland. In Thermen Soesterberg ervaar je de natuur in elke sauna of behandeling; in Thermen Bussloo beleef je wellnessrituelen van over de hele wereld, in Thermen Bad Nieuweschans (het oudste kuuroord van Nederland) kun je heerlijk kuren in heilzaam bronwater. En, in Thermen Berendonck ontspan je in sferen van een oosters sprookje. Maar welk resort je ook bezoekt: rust, aandacht en gastvrijheid staan centraal.

Thermen Bussloo

‘Werelds genieten’ doe je bij Thermen Bussloo; één van de meest exclusieve wellnessresorts van Nederland, gelegen aan het prachtige meer van Bussloo. Het ruime aanbod aan sauna’s, baden en ontspanningsbehandelingen maakt een bezoek voor iedereen de moeite meer dan waard. Bezoek je het resort, dan heb je keuze uit wel vijftien verschillende sauna’s. En, wat dacht je van de prachtige Mexicaanse cenote, het zoutwaterbad? In dit unieke bad maak je een wellnesswereldreis! Oók bijzonder: het unieke (en gratis) belevenisprogramma met meditaties, opgietingen en verwenrituelen. Dát is pas grenzeloos genieten!

Thermen Bad Nieuweschans

De oorsprong van wellness, je vindt het in Thermen Bad Nieuweschans – het eerste kuuroord van Nederland. Hier, in het hoge noorden, drijf je op de kracht van verzorgende mineralen. Met de ideale temperatuur van 36 graden zijn de thermale baden een weldaad voor je hele lichaam. En wil je lekker opwarmen in één van de sauna’s? Thermen Bad Nieuweschans heeft er maar liefst elf. Achter iedere saunadeur vind je nieuwe belevingen en rituelen. Allen, met een Scandinavisch tintje. Een extra tip van ons: vergeet niet een opgieting of ritueel bij te wonen. Ontspanning gegarandeerd!

Thermen Soesterberg

Omringd door groen en geïnspireerd door de natuur ervaar je in Thermen Soesterberg ‘pure wellness’. Stap in de weldadige Kruidensauna, Berkensauna of Panoramasauna. Koel af in de Natuurlijke zwemvijver of in de bijzondere koelgrot. En wil je groots genieten? Treed dan binnen in het Sauna Theater; waar maar liefst plaats is voor 180 gasten en je ultieme wellness shows beleeft. Thermen Soesterberg is een bron van ontspanning, middenin de natuur. Ze noemen het zelf ook weleens: pure wellness!

Thermen Berendonck

De betovering van India, je voelt het overal in Thermen Berendonck. In dit luxe resort droom je weg in een wonderlijke wereld van Duizend-en-een-nacht. Overal is iets te zien, te proeven of te beleven. Met ruim 13 Oosterse sauna’s, een groots binnen- en buitenbad, een mysterieus Zoutwaterbad én een ware Swim-up bar is het hier magisch genieten! O,ja.. en val ook vooral te lang in slaap in de prachtige rustruimte. Een sprookje, maar dan echt. Of droom je toch…? Ervaar het zelf!

Voor meer informatie kijk je op www.thermenresorts.nl!